درب آسانسور

آقای آسانسور با کمک متخصصین باتجربه‌ی خود، خدمات مشاوره و طراحی انواع آسانسورهای هیدرولیکی و کششی (گیربکس روملس و گیرلس) را با بالاترین سطح کیفیت ارائه می‌دهد. این شرکت با در اختیار داشتن ماشین‌‌آلات مدرن در کارخانه‌ای مجهز، تولیدکننده‌ی قطعات آسانسور و انواع کابین نفربر، ماشین‌بر صنعتی، بیماربر و پانوراما به همراه تزیینات متنوع و لوکس است که خدمات پس از فروش و پشتیبانی آن نیز در سریعترین زمان ممکن انجام می‌گیرد.

آقای آسانسور همواره تلاش می‌کند تا با رعایت تمامی استانداردها از جمله تعمیر آسانسور و نصب و راه اندازی آسانسور و مشاوره در زمینه خرابی آسانسور اعتماد مشتریان خود را که مهم‌ترین دارایی شرکت است، حفظ نماید.

لیست قیمت درب های اتوماتیک

لازم به ذکر است کلیه محصولات تولیدی این شرکت دارای 36 ماه گارانتی طلایی و ده سال خدمات پشتیبانی می باشد
جهت ثبت سفارش آنلاین با ما تماس بگیرید 45384-021
دریافت لیست قیمت

یکی از از اجزای بسیار مهم در نصب آسانسور درب آن‌ها می‌باشد. در صورتی که در نصب آن‌ها بی دقتی صورت گیرد می‌تواند خسارت‌های فراوانی را به شما وارد کند از اساسی‌ترین وظایف درب‌های آسانسور می‌توان به امنیت مسافران و عدم دسترسی به محیط خارج از کابین اشاره کرد. در نظر داشته باشید که بعضی از افراد جنبه زیبایی و تزئیناتی آسانسور برای آن‌ها از ایمنی مهم تر است و از درب‌های غیر مطمئن استفاده خواهند کرد. درب‌های آسانسور به موارد مختلفی طبقه‌بندی خواهد شد.

از آنجایی که صحت نصب درب آسانسور در عملکرد آسانسور بسیارتاثیر گزار است، علت بخش عمده‌ای از حوادث، ناشی از خرابی‌ها و بد کار کردن آسانسورها یا نصب نادرست آنهاست.

آقای آسانسور همواره در تلاش است که در مشاوره‌های خرید و طراحی های خود به مالکان ساختمان‌ها به سازندگان کارآمد ترین طرح ها و مدل ها را ارائه دهد.

پیشنهاد آقای آسانسور به شما هماهان همیشگی در ساختمان‌هایی که یک دستگاه آسانسور دارند خرید آسانسور و قطعات بصورت دو کاربره باربر- نفربر  است.

 توصیه ما بر این است که عموما انتخاب شما مبنی بر نصب درب‌ آسانسور ایمن و زیبا و انتخاب آسانسوری با عرض و ارتفاع بیشتر از معمول است.

انتخاب آسانسور باید به گونه ای باشد که در سال های آینده راندمان قابل قبول را داشته باشد، زیرا امکان تعویض آن به راحتی صورت نمی پذیرد.

فروش درب آسانسور، درب آسانسور سلکوم ایرانی، درب آسانسور استاندارد سلکوم ایرانی با استاندارد روز اروپا، درب آسانسور سلکوم، 3 سال ضمانت حمل رایگان

عوامل مهم در طراحی درب آسانسور

  • ارتفاع ساختمان
  • ساز و کار چاله و چاهک
  • نوع ساختمان؛ مسکونی، تجاری، هتل و …
  • موارد استفاده از آسانسور؛ استفاده در پارکینگ، بیمارستان‌ها، صنعت کشاورزی و …

تعریف درب آسانسور

درب اسانسور ازآن جهت اهمیت دارد که جنبه ایمنی و تزئینی دارد و باید مانند قسمت های دیگر مکانیکال در هنگام نصب، با دقت زیادی انجام شود، زیرا اگر در هنگام با نصب دقت کافی انجام نشود باید شاهد خرابی های مکرر آسانسور و زیان های مالی فراوانی باشیم.

در هر سیستم آسانسور دو نوع درب طبقه و درب کابین وجود دارد. تعداد درب طبقه به تعداد توقف‌های موجود در ساختمان بستگی دارد.

دو نوع درب در هر آسانسور وجود دارد:

مهم‌ترین مسئولیت درب جلوگیری از سقوط افراد در چاه آسانسور است و وظیفه جداسازی چاه آسانسور از طبقات را دارد.

یک نوع درب وجود داد که مسافر و افراد با دخالت دست آن را باز می کنند.

نوع دیگری از درب وجود دارد که افراد  دخالتی در باز و بسته کردن آن ندارند و به طور خودکار و اتوماتیک باز می شود.

درب های اتوماتیک در انواع مختلف تلسکوپی و سانترال و درب های آکاردئونی موجود می باشند که در نوع اول به صورت(از یک طرف باز شو) و نوع دوم از وسط باز می شود که با توجه به  طراحی آسانسور، انتخاب نوع و اندازه بازشوی درب طبقات و متناسب با نوع کاربری و مطابق با استاندارد ها صورت می گیرد.

نوع دیگری از درب وجود دارد که به صورت لولایی است و روی کابین نصب نمی شود.

 در واقع بهت است بگوییم  از درب لولایی برای کابین استفاده نمی شود.

مکانیزم موجود در درب آسانسور اتوماتیک به این صورت است که علاوه بر باز و بسته کردن درب کابین درب طبقات نیز باز و بسته می شوند.

قطعات تشکیل دهنده درب آسانسور:

  • درب لولای: (چارچوب، دستگیره، لته، لولاها، دیکتاتور و کنتاکت) هستند‌که‌فاقد پیچیدگی هستند.

  • درب اتوماتیک طبقه: دیکتاتور، مگنت درب، سنسور درب، کفشک

  • درب کابین: علاوه بر تمام قطعاتی که در درب اتوماتیک طبقه وجود دارد به همراه قطعات مختلفی مثل موتور سردرب، درایو و قرقره ها و تسمه.

درب سنترال

درب‌های سنترال دارای لنگه‌های مجزا می‌باشند تعداد این لنگه‌ها دو عدد است، در زمان بسته شدن در لنگه‌های آسانسور کنار یکدیگر قرار گرفته و در زمان باز شدن درب آسانسور به صورت کشویی به سمت چپ حرکت کرده و درب آسانسور از قسمت میانی آن باز خواهد شد. باید توجه کرد که نکته مثبت این درب‌ها عملکرد و سرعت بالای آن‌ها است. اما در بعضی از موارد مشاهده شده است که به دلیل کار نکردن چشمی درب آسانسور عملکرد درستی نداشته و امکان دارد در مواقعی کار نکند به همین خاطر ممکن است موجب کلافگی افراد استفاده کننده از آن شود.

مزایای درب سانترال نسبت به درب تلسکوپی

  • درب سانترال (از وسط باز شو) در زمان کمتری باز میشود.
  • زیبایی درب سانترال بیشتر است.
  • بر خلاف درب تلسکوپی (از یک طرف باز شو) در درب سانترال امکان قرینه‌سازی طبقه و کابین وجود دارد
  • در کابین‌هایی که به عمق بیشتری نیاز است درب سانترال جای کمتری را اشغال می کند.

درب کابین

درب هایی که روی کابین نصب می شوند و انواع مختلف ( تلسکوپی، سانترال و … ) را  دارند.

این مدل درب‌ها به همراه کابین آسانسور جابه‌جا خواهند شد و در زمانی که آسانسور توقف کامل خواهدکرد باز میشود. این درب‌ها به صورت خودکار در زمان حرکت آسانسور بسته بوده و باعث حفاظت مسافران از محیط خارج از کابین می‌شود. تعداد این درب با توجه به ورودی و خروجی کابین آسانسور در نظر گرفته می‌شود؛ به طور مثال در بعضی از آسانسور‌ها که از دو طرف باز خواهد شد تعداد درب کابین آن‌ها دو عدد است.

انواع درب

به صورت کلی درب‌های ساختمان به دو دسته اصلی تقسیم خواهند شد؛ درب کابین و درب طبقات که با یکدیگر متفاوت هستند در ادامه آن‌ها را به صورت مجزا توضیح خواهیم داد.

از نظر مکانیکی:

  • درب ساده
  • نیمه اتوماتیک
  • تمام اتوماتیک

درب نیمه اتوماتیک به وسیله نیروی مکانیکی توسط مسافر(هل دادن) باز و یا بسته می‌شوند که به صورت لولایی است توسط مسافر باز می شود و درب کابین از نوع تلسکوپی است که به شکل خودکار و بدون دخالت مسافر باز می‌شود.

از نظر الکتریکی:

  • درب هایی که دارای موتور ودرایو کنترل می باشند
  • درب هایی که فاقد موتور ودرایو کنترل هستند.

چگونگی عملکرد درب اتوماتیک آسانسور

وظیفه و‌ مکانیزمی که روی درب کابین وجود دارد این است که علاوه بر باز و بسته کردن درب کابین، درب طبقات نیز باز و بسته می شوند.

در این مدل از درب‌های آسانسور درب کابین و همچنین درب‌های طبقات که در بالا به صورت کامل توضیح داده شد به صورت خودکار باز و بسته خواهد شد. معمولاً این نوع این درب‌ها تلسکوپی یا سنترال می‌باشد. در مدل تلسکوپی درب آسانسور از یک سمت باز و بسته خواهد شد و در سنترال درب آسانسور از وسط باز شده و سپس دوباره از همانجا بسته خواهد شد.

اجزای تشکیل‌دهنده‌ی درب کابین عبارت است از:

هر وسیله‌ای اصلی از اجزای فرعی تشکیل شده است که این اجزای فرعی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند و آن وسیله را تشکیل خواهند داد. بعضی از این اجزاها بین موارد مختلف مشترک بوده و بعضی دیگر فقط مخصوص یک قسمت خاص است. آسانسورها هم از این قاعده مستثنا نیستند و دارای قسمت‌های مختلفی می‌باشد که بعضی از آن‌ها با یکدیگر مشترک و بعضی به صورت تکی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. به صورت کلی می‌توان به دیکتاتور، مگنت، درب سنسور و کفشک اشاره کرد.

دیکتاتور وظیفه پیشگیری از وارد شدن ضربه‌های شدید درب آسانسور با قسمت‌های مختلف کابین را برعهده دارد. در واقع دیکتاتورها باعث می‌شوند که درب‌های آسانسور با نرمی باز و بسته شده و فشار زیادی بر روی درب و اجزای دیگر آن وارد نشود.اگر کمی دقت کرده باشید بعد از مدتی که درب‌های شما دچار صدا می‌شود آن‌ها را روغن‌کاری می‌کنید تا مجدد نرم شده دیکتاتورها هم در حکم همان روغن‌ها می‌باشد که سبب نرمی خواهد شد.

در رابطه با مگنت درب آسانسور می‌توان گفت که این قطعه در ایمنی آسانسور نقش بسزایی دارد به طوری که درب آسانسور بسته می‌شود و شروع به حرکت می‌کند تا قبل از رسیدن و باز شدن درب آسانسور قفل درب بر روی مگنت‌ها فشار ایجاد کرده و بعد از ایست کامل موجب باز شدن درب آسانسور خواهد شد.

سنسورهای درب آسانسور در واقع حسگرهایی بوده که در زمان قرارگیری اشیای و یا فرد برروی درب و لابلای درب آسانسور قرار گیرد عمل خواهند کرد. خیلی از افراد با این موضوع مواجه شده‌اند. اگر دقت کرده باشید زمانی که آسانسور ظرفیت آن به صورت کامل پر شده باشد و فضای کمی در کابین باقی مانده باشد امکان دارد که شما جلوی سنسور آن قرار گیرید. در واقع این سنسورها حکم ایمنی برای افراد خواهند داشت که به شما هشدار می‌دهد که تا قبل از از به وجود نیامدن ایمنی اولیه درب آسانسور بسته نخواهد شد و آسانسور حرکت نخواهد کرد تا زمانی که، فرد مورد نظر از جلوی سنسور‌ها کنار آمده تا آسانسور به عملکرد خودش ادامه دهد. بعضی از افراد برای آنکه دوست و آشنایانشان همراه آنها وارد آسانسور شوند در بین درب آسانسور قرار گرفته تا با ایجاد اختلال در عملکرد آسانسور آن‌ها را نگه داشته و باعث اختلال در کار آسانسور خواهند شد. به طور کلی می‌توان گفت که تکرار مکرر این عملکرد می‌تواند تاثیر منفی در عملکرد آسانسور داشته باشد پس بهتر است که نکات اولیه استفاده از آسانسور را در همه مواقع رعایت کنیم.

در رابطه با کفشک‌ها می‌توان گفت که این قطعه در پایین و بالای کابین آسانسور و در امتداد ریل‌ها قرار گرفته است. کفشک‌ها یک نوع راهنما برای باز و بسته شدن درب‌های آسانسور هستند اما به صورت کلی سه مدل کفشک داریم که در عملکرد درب‌های آسانسور تاثیر گذار هستند. کفشک لغزشی، غلتکی و ثابت از مدل‌های آن است.

منظور از درب طبقه چیست؟

درب طبقه در واقع درگاهی بین چاه آسانسور و ایستگاه طبقات است که محدودیت دسترسی افراد به چاه آسانسور را فراهم میکند تا از خطراتی نظیر سقوط به چاه و برخورد با کابین در حال حرکت جلوگیری کند.

این درب‌ها به صورت مجزا در هر طبقه قرار گرفتند و در زمانی که آسانسور توقف کامل کند باز خواهد شد که موجب ورود و خروج افراد می‌شود. مدل و اندازه این درب‌ها با توجه به کاربرد و فضای مورد استفاده، متفاوت است. این درب‌ها باعث می‌شود افراد حاضر در کابین آسانسور دسترسی به خارج نداشته باشند و از خطرات سقوط احتمالی به درون چاه آسانسور و یا اصابت با کابین در هنگام حرکت در امان باشند.

درب نیمه اتوماتیک آسانسور

این درب‌ها به وسیله خود افراد و ساکنین آن مجتمع که قصد سوار شدن به آسانسور را دارند باز و بسته می‌شود این درب‌ها معمولاً به صورت لولایی است و درب کابین از جنس خودکار می‌باشد که بدون دخالت افراد به صورت کاملا خودکار عمل می‌کند.

درب‌های آسانسور را می‌توان از نظر باز و بسته شدن به مدل‌های متفاوتی تقسیم‌بندی کرد.

در‌های آسانسور را از نظر نوع و سبک باز و بسته شدن به ۴ دسته‌ی کلی تقسیم‌بندی می‌کنند.

درب لولایی آسانسور

درب های لولایی از نوع قدیمی ترین درب ها می باشند که برای آسانسورهای کوچک با فضای محدود کاربرد دارد.

یکی از مدل‌های قدیمی درب‌های آسانسور درب‌های لولایی است. این نوع مدل درب‌ها برای آسانسورهایی که فضای کافی ندارند مورد استفاده قرار خواهد گرفت. به صورت معمول سایز این درب‌ها ۷۰، ۸۰ و ۹۰ سانتی‌متر می باشد. از ویژگی‌های منفی آن می‌توان به سخت باز شدن درب‌ها از نظر نیروی مکانیکی، زمان بر بودن آن و همچنین عدم استفاده درست برای افراد سالمند کودک و معلول اشاره کرد.

اگر بخواهیم از مزایای این نوع درب‌ها بگوییم عدم نیاز به عرض زیاد جهت کارکرد صحیح است که در عرض‌های ۷۰،۸۰ و ۹۰ سانتی‌متری تولید می‌شوند.

از معایب این نوع درب‌ها نیز می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مسدود شدن مسیر راهرو هنگام باز شدن درب
  • سختی باز شدن از نظر نیروی مکانیکی
  • زمان‌بر بودن عملیات باز و بسته شدن درب
  • عدم کاربرد مناسب و صحیح برای افراد معلول و کودکان و سالمندان

درب عمودی آسانسور

بیشتر درب های عمودی در آسانسورهای باربری کاربرد دارند که از پایین باز و به سمت بالا رفته و جمع می‌شود و حرکت آن ها به صورت عمودی است که نیروی وارد شده برای این نوع از دررب ها به صورت مکانیکی(دستی) و الکترومکانیکی(موتور) می باشد.

درب‌های عمودی در ساختمان‌های نیمه‌کار شده قابل مشاهده است. این درب‌ها از پایین باز و به سمت بالا جمع خواهند شد. در هنگام بسته شدن به همان شکل به سمت پایین آمده و باعث بسته شدن درب آسانسور خواهند شد. نیروی باز و بسته شونده این درب‌های عمودی به صورت دستی بوده و در مدل‌های جدیدتر آن می‌توان شاهد مدل‌های جدیدتر یا موتوری آن هم بود. این درب‌ها در مجتمع‌های مسکونی، اداری و سایر دیده نخواهد شد و معمولاً تنها جایی که از آن‌ها استفاده می‌شود ساختمان‌های در حال احداث است که بیشتر توسط کارگران مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته باید توجه داشت که این آسانسورها ویژگی‌های خاص خودشان را دارند و با توجه به ظرفیت متفاوت کار خواهند کرد.

درب کپسولی آسانسور

این مدل درب‌ها فقط از یک سمت باز یا بسته خواهند شد البته به طور کلی از سه قاب تشکیل شدند که این قاب‌ها در بالای درب آسانسور نصب می‌شود که در هنگام باز و بسته شدن به صورت کاملاً کشویی بر روی یکدیگر قرار خواهند گرفت. ویژگی مثبتی که این نوع درها دارد این است که، سرعت عمل بالایی می‌توانند داشته باشند.

سه قاب بالای این نوع درب‌ها نصب می‌شود که بصورت کشویی در هنگام باز و بسته شدن، بر روی یکدیگر قرار می‌گیرند و تنها از یک سمت باز یا بسته می‌شوند و سرعت بالاتر نسبت به درب‌های لولایی دارند.

دیکتاتور

جلوگیری از ضربه و برخورد شدید درب آسانسور با قسمت‌های کابین است که باعث می‌شود درب آسانسور به نرمی و آهستگی باز و ببسته بشود.

مگنت درب

مگنت درب آسانسور از یک اهرم، سیم پیچ مغناطیسی و جک تشکیل شده است که جهت ایمنی درب آسانسور به کار گرفته می‌شود و به این صورت عمل میکند:

هنگام رسیدن درب به طبقه مورد نظربا فشار قفل درب بر روی مگنت درب باز می‌شود.

سنسور درب

تشخیص وجود و یا عدم وجود شی و یا شخصی در جلوی درب و لا به لای آسانسور است و اجازه بسته شدن درب و اجازه حرکت به آسانسور را نمی دهد.

سنسور درب  به صورت پرده‌ای و نقطه‌ای یافت می شود.

کفشک

در بالا یا پایین کابین و در امتداد ریل راهنما محل قرارگیری این قطعه است که وظیفه‌ی هدایت درب جهت باز یا بسته شدن را به عهده دارد.

از انواع کفشک‌های درب آسانسور به ثابت و غلطکی ولغزشی میتوان اشاره کرد.

تولید درب آسانسور

محصولات آقای آسانسور شامل انواع درب های لولایی، دربهای نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک آسانسور می باشد.

پنل‌های دربِ آقای آسانسور بسیار قوی و با شیوه‌ای صحیح ساخته شده‌اند تا باعث کاهش مزاحمت هوا در محور مسیر حرکت آسانسور و به حداقل رساندن آسیب ناشی از سایش و پارگی طبیعی شوند.

بهترین درب آسانسور

به صورت کلی نمی‌توان بیان کرد که چه دربی بهترین می‌باشد اما با در نظر گرفتن اصول اولیه می‌توان فهمید که آیا این درب‌ها با توه به فضای شما، تعداد افراد حاضر، مکان مورد استفاده و سایر عوامل چه عملکردی خواهد داشت. در واقع یک درب را به صورت اختصاصی نمی‌توان به عنوان بهترین در نظر گرفت و باید حتماً موارد جزئی در آن را لحاظ کرد. ما به بررسی همه درب‌ها به صورت مجزا پرداختیم و شما می‌توانید با توجه به استفاده خودتان درب مورد نظر بهتر را لحاظ کنید. می‌توان در نظر داشت که درب‌های اتوماتیک که از سرعت بالایی برخوردار هستند، باعث صرفه‌جویی در زمان شده و از صدای بسیار کمی برخوردار باشند. در هر دسته که با یکدیگر بررسی کردیم، می‌توانیم بهترین درب آن‌ها را لحاظ کنیم و ویژگی‌های مثبت آن‌ها را به صورت مجزا بیان کنید به طور مثال بهترین درب اتوماتیک.

اما اگر بخواهیم به صورت کلی فقط یک مورد را بیان کنیم، درب‌های اتوماتیک با توجه به شرایط امروز، می‌توانند گزینه بسیار خوبی باشند؛ زیرا ایمنی، زیبایی و راحتی در این مدل از آسانسورها لحاظ شده است. امروزه توانسته‌ایم پیشرفت بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف داشته باشیم. در زمینه آسانسورها یکی از فناوری‌های مورد توجه درب‌های تلسکوپی می‌باشد که سبب ایمنی و زیبایی و همچنین راحتی مسافران می‌شود. البته در نظر داشته باشید که همه این‌ها در گرو بررسی‌های ماهانه است. با گذر زمان و پیشرفت‌هایی که در زمینه فناوری داریم همه وسایل روزمره ما مدرن و کاربردی تر شده و راحت‌تر می‌توان از آنها استفاده کرد در درب‌های تلسکوپی می‌توان نیازهای مختلف افراد را رفع کرد. نگهداری و نصب آسان آن‌ها از نقاط قوت است. امروزه به دلیل بالا بودن قیمت‌ها شاید نتوان فضای بسیار زیادی را برای آسانسورها لحاظ کرد اگر در محیطی قرار گرفتیم که فضای محدودی در استفاده از درب‌های اتوماتیک داشتیم، این مدل گزینه بسیار خوبی است به طوری که این درب‌ها کاملاً به صورت خودکار بر روی ریل‌ها حرکت خواه کرد و زمانی که درب کابین و طبقات باز خواهد شد در پشت یکدیگر قرار خواهند گرفت.

با توجه به این نکات درب کشویی تمام اتوماتیک نیاز چندانی به فضا نخواهد داشت از طرف دیگر اگر تمام این موارد به صورت اتوماتیک وار انجام گیرد می‌تواند باعث عمر و دوام بهتر آسانسورها شود به طوری که هماهنگی بیشتری بین اجزا ایجاد خواهد شد. شاید در حقوق یکسری از افراد جامعه از جمله کودکان، افراد معلول و ناتوان اجحاف شده باشد اما درب‌های اتوماتیک به طوری طراحی شده اند که قابل استفاده برای همگان بوده و به دلیل خودکار بودن آن‌ها دیگر نیاز به استفاده از دست نمی‌باشد پس این دسته از افراد به خوبی می توانند از آن‌ها بهره مند شود.

با گران شدن هزینه‌ها و کمبود انرژی، لازم است که در موارد مختلف صرفه‌جویی کرده زمانی که شما از درب‌های کشویی استفاده خواهید کرد باعث می‌شوید که در مصرف انرژی صرفه‌جویی شده و از نظر اقتصادی برای شما به صرفه‌تر باشد. این درب‌ها در مدت زمان کمتری باز و بسته شده و عملکرد بهتری خواهند داشت. از آنجایی که این درب‌ها در مکان‌های بسیار کوچک و فضاهای کوچک قابل استفاده هستند می‌توان در نظر گرفت که نیاز به صرف هزینه زیادی نیست و شما می‌توانید با قیمتهای بسیار مناسبی از آن‌ها استفاده کنید در نتیجه پول شما حفظ خواهد شد.

با ذخیره پول می‌توان به راحتی هزینه بیشتری را صرف بازرسی‌های آسانسور به صورت ماهانه کنید تا از خرابی زیاد آن‌ها جلوگیری کرده تا همیشه بدون مشکل از این مدل آسانسورها استفاده کنید. آقای آسانسور تمامی اطلاعات را در اختیار شما قرار داده تا بتوانید بعد از مطالعه بهترین انتخاب را داشته باشید؛ هدف ما حفظ سلامتی شماست.

کدام نوع از درب های آسانسوری بهتر است؟

  • درب های اتوماتیک صدای بسیار کم، سرعت بالا و سهولت کاربری بیشتری دارند.
  • استفاده از درب های زیبا و در طرح های مختلف و استفاده از مواد مختلف نظیر آهن، استیل، شیشه ای و … جهت سازگاری با معماری بنا.
  • ارتفاع درب طبقات معمولا ۱۹۵ سانتی‌متر است.
  • وجود شیشه در درب‌های نیمه‌اتوماتیک جهت نمایش حضور کابین در طبقات.
  • توجه به حداقل زمان بازو و بسته شدن دررب و توجه به عرض مناسب .

کارگاه تولیدی ساخت آسانسور آقای آسانسور

بخشی از کارگاه تولیدی آقای آسانسور را در زیر می توانید مشاهده فرمایید

پرسش و پاسخ متداول

تهران، جاده خاوران، عباس آباد علاقبند، شهرک کاوه، پلاک 445

سرویس های آقای آسانسور، در طول هفت روز هفته، از ساعت 8 تا 22 ارائه می گردد.

پس از حضور نیروی فنی در محل شما و بررسی آن، هزینه قطعات و دستمزد را براورد می کند و با شما در این خصوص صحبت می کند. پس از تایید شما، تکنسین کار را به اتمام می رساند و شما پس از ارائه فاکتور توسط شرکت، اقدام به پرداخت می نمایید.

درخواست قیمت و اطلاعات بیشتر